no 12 : eres chanel'i seviyoo

|




CoCo Chanel bugünleri görseydi ne kadar da mutlu olurdu kimbilir? besleme gibi mecburen -parasızlığın gözü kör olsun!- birilerinin yanına sığınarak dikiş diktiği günlerden chanel oluşuna ve sonrasında markayı getirdiği noktaya bakın, bunu ne kadar hakettiğini bir kez daha görebilirsiniz. Şimdilerde bir Chanel çantanın fiyatı 1985 model bir arabadan biraz az ise, bu Coco'nun haklı başarısıdır.







Chanel denince akla ilk o gelir. "Karl Lagerfeld" 
Moda'nin prada giyen devleri gibi kibir dolu olan Karl Lagerfeld bir tasarımcı, kendi markasının sahibi bir moda artisti, aynı zamanda bir fotoğrafçıdır. Chanel için harikalar yaratır.




Karl, Twitter'da kimseyi takip etmeyen buna rağmen 230,380 takipçisi olan bir RockStar'dir.

















Peki durup dururken nerden aklıma esti?

Eres'ten mayolar ve iç çamaşırları, Karl Lagerfeld'den Chanel giysiler bir araya getirilmiş, yapboz gibi oynayabileceğiniz, süpriz yumurtalar hazırlanmış.

Ben oynuyorum gördüğümden beri! Cuma akşamüstü neşesi!

Eskiden Ayşegül vardı, gazeteler verirdi kartondan maketini, elbiselerini de verirdi, her hafta yolunu gözlerdik, yeni elbiseleri kenarlarını kıvırıp giydirelim Ayşegül'e diye. 


Ah ne güzeldi.




1 yorum:

Duygu Fedakar dedi ki...

evet ya ayşegüller ne zevkliydi heycanla annmin almasını beklerdim:)bende oynucam bu adamın hem yaşama tarzını hemde yarattıgı modayı seviyorum:)

Yorum Gönder